Ben je al bekend met ons Online SchetsSpreekuur? Door de coronamaatregelen hebben wij ons SchetsSpreekuur op locatie van ons OntwerpAtelier aangepast. Daarnaast bieden we de schetssessie nu ook online aan; gewoon vanaf je werkplek, keukentafel of luie stoel vanuit je huis. Hoe groot of hoe klein je tuin ook is, het begint altijd met een plan. De eerste stap is een goede tuinschets maken. Samen met een deskundige ontwerper ga je aan de slag. Dat werkt snel en effectief. Bovendien is het ontzettend leuk om te doen. Binnen een uur staan de hoofdlijnen al op papier.

 

Online SchetsSpreekuur kan gewoon thuis vanaf je luie stoel.

 

Hoe werkt het?

Je meldt je vrijblijvend aan via e-mail. Geef in het bericht het gewenste tijdstip aan. Dan hoor je van ons of dat uitkomt. We maken vervolgens een afspraak om via een online verbinding met elkaar aan de slag te gaan. De kosten bedragen € 75,– inclusief btw voor 1 uur. Wil je langer bijboeken? Dat mag natuurlijk altijd.

 

Zelf doen of laten doen?

Ben je erg handig en wil je zelf het een en ander uitzoeken, dan is een online tuinschets wellicht voor jou voldoende. Wil je het zelf gaan uitvoeren of uitbesteden aan een hovenier? Dan raden we je aan om de schetsen gedetailleerder uit te laten werken. Dat levert een duidelijk plan op en voorkomt ongewenste verrassingen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van een tuinschets maken: info@hollandszwartbont.nl.