De partners waarmee HollandsZwartBont samenwerkt delen een aantal waarden: oog voor onze leefomgeving, betrouwbaarheid en dienstbaarheid.

mvo-nederland

MVO Nederland

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Het bedrijf maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Bedrijven kunnen zelfs nog een stapje verder gaan en zich richten  op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst.

nvtl

NVTL

De Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur – NVTL behartigt de belangen van het vakgebied op vele fronten. De vereniging is niet alleen van belang voor de beoefenaars van het vak, maar ook voor studenten, opdrachtgevers en alle andere mensen die de tuin- en landschapsarchitectuur een warm hart toedragen.

tuinvisie

TuinVisie

Zij leveren echter niet rechtstreeks aan de particulier, maar via hoveniers, stratenmakers, tuincentra, gespecialiseerde bestratingshandelaren of bouwmaterialenhandelaren. TuinVisie Utrecht
Rutherfordweg 75, Utrecht 030-2411937.

partner_greenlink_hollandszwartbont

Greenlink

Greenlink is een gerenommeerd internationaal groothandelscentrum voor boomkwekerijproducten en vaste planten, gevestigd op het ITC Boskoop in Hazerswoude. Bij Greenlink hebben we zo onze eigen visie op het leveren van tuinplanten.

Noem het liefde voor het vak, noem het perfectionisme. Bij Greenlink werken we voor de ‘groene’ professional.