Goed tuinontwerp = opdracht winnen

Voor veel hoveniers is het maken van tuinontwerp een middel om een offerte binnen te halen. De kracht van een hovenier ligt vaak in aanleg en onderhoud. Maar voor de  klant is het lastig om via een tekening een duidelijke voorstelling van de tuin te maken. Ook is het voor de klant lastig om het verschil tussen concurrerende offertes te bepalen.

Een 3D visualisatie is bij het binnenhalen van opdrachten vaak doorslaggevend. Verbeeldt die tekening de droom van de klant? Wij realiseren deze droomschetsen snel en tegen lage kosten.

Neem contact op met HollandsZwartBont. Wij verhogen jouw kans op het winnen van opdrachten met onze professionele ontwerptekeningen en 3D visualisaties. Want daar ligt ónze kracht!

 

Onze werkwijze in het kort:

Stap 1: Praatplan

Maak op een laagdrempelige manier kennis met ons bureau. Wij vertalen jouw ideeën of aanvraag van jouw klant naar een eerste impressie. Zo weten we snel of we op het goede spoor zitten.

Stap 2: Schetsontwerp

Heb je al een schetsontwerp gemaakt? Wij werken de schets uit in een 3D visualisatie. Dit vergroot je kans op het binnenhalen van de opdracht.

Stap 3: Definitief ontwerp

Het definitieve ontwerp wordt uitgewerkt in detail met de juiste maatvoering, materialen en technische instructies. Klaar voor de uitvoering en aanleg.

Stap 4: Beplantingsplan

Het definitieve ontwerp wordt aangevuld met een uitgebreid beplantingsplan. Dit plan voorziet in soorten, maten, aantallen en beplantingsvisie.

 

Dit doen wij voor hoveniers:

Tuin ontwerpen? Vraag HollandsZwartBont voor advies.

Groenbeheerplan

Grote tuin? Investeer in een bruikbaar groenbeheerplan.

Lees meer >

Tuin ontwerpen? Vraag HollandsZwartBont voor advies.

Ontwerp- en planuitwerken

Heb je het druk of wil je sparren over een grootschalig project? Of laat je ideeën uitwerken naar een tuinontwerp.

Lees meer >

Tuin ontwerpen? Vraag HollandsZwartBont voor advies.

Training en scholing

Voor hoveniers, tuinontwerpers, architecten en groenprofessionals bieden we cursussen die gerelateerd zijn aan het ontwerpen.

Lees meer >

Tuin ontwerpen? Vraag HollandsZwartBont voor advies.

Visualisatie

Maken van tuintekeningen en tuinontwerpen in 3D visualisaties.

Lees meer >