Tuinschets maken

Hoe groot of hoe klein je tuin ook is, het begint altijd met een plan. De eerste stap is een tuinschets maken. Dat kan elke maandagmiddag tussen 13.00 en 18.00 uur tijdens ons SchetsSpreekuur. Je bent van harte welkom aan de Belgiëlaan 1A5 in Hazerswoude-Dorp / Boskoop. Samen met een ontwerper ga je aan de slag. Dat werkt snel, is leuk en effectief. Met een uur staan de hoofdlijnen al op papier.

 

Coronamaatregelen

Om de afstand van minimaal 1,5 meter te garanderen hebben wij ons originele SchetsSpreekuur aangepast. De ruimte in ons ontwerpatelier is voorzien van plexiglas zodat we elkaar wel zien en horen maar niet kunnen aanraken. Ieders gezondheid en veiligheid staat voorop. Bovendien bieden we het SchetsSpreekuur ook online aan.

 

Hoe werkt het?

Je meldt je vrijblijvend aan via e-mail. Geef in het bericht aan of het om het originele SchetsSpreekuur gaat of de online variant. Geef ook de gewenste begintijd van 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 of 17.00 uur aan. Dan hoor je van ons of dat tijdstip nog vrij is. Kun je niet op een maandagmiddag of kies je de online variant? Geef dan een datum en tijdstip van je voorkeur aan. We nemen contact met je op om een afspraak te maken.

 

Bepaal zelf de kosten

De kosten bedragen € 75,– inclusief btw voor 1 uur. Wil je langer bijboeken? Dat kan natuurlijk altijd.

 

Zelf doen of laten doen?

Ben je erg handig en wil je zelf het een en ander uitzoeken, dan is een tuinschets wellicht voor jou voldoende. Wil je het zelf uitvoeren of uitbesteden aan een hovenier? Dan raden we je aan om de schetsen uit te laten werken. Dat levert een duidelijk plan op en voorkomt ongewenste verrassingen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van een tuinschets maken: info@hollandszwartbont.nl.