Tuinschetsen voor elk budget

Het tuin ontwerpproces bestaat uit verschillende stappen. Om maar een paar van die stappen te noemen: via een inventarisatie kom je uit bij een schetsontwerp om vervolgens een definitief ontwerp te maken. Van niets naar een definitief tuinontwerp kost tijd vooral als je het goed wilt doen. Als particuliere opdrachtgever is het belangrijk dat je bij al het werk dat je uitbesteedt jouw budget bewaakt. Het maken van een tuinschets of schetsontwerp aan de keukentafel is daarentegen voor elk budget bereikbaar.

luiten-axonometrie-251x300

 

Eenvoudig en overzichtelijk

Het werkt heel simpel. Een belletje of mail is voldoende voor het maken van een afspraak met een ontwerper van HollandsZwartBont. Je weet vervolgens precies waar je aan toe bent want we werken tegen een vast uurtarief van € 75,- incl. b.t.w. Met een uur schetsen kan er al een tuinplan liggen en kun je er in principe zelf mee aan de slag. Wil je de schetsen verder uit (laten) werken dan bestel je er tijd bij. Al naar gelang je wensen en je budget.

Tuinschets

Na een uur beschik je over een tuinschets waarbij alle tuinonderdelen een logische plek hebben en er ruimtelijk gezien een interessant plan ligt. Soms lukt het om binnen dat uur ook al uitspraken te doen over het soort verhardingen en de beplanting.

Tuinontwerp en 3d tuinontwerp

Als je een tot in detail uitgewerkt tuinontwerp wil hebben dan kan dat uiteraard ook maar daar is dan meer tijd voor nodig en willen we meer informatie van je. Overigens het maken van tuinontwerpen doen we niet bij je thuis maar op het ontwerpbureau in Capelle aan den IJssel.

3d Tuinontwerp

Kun je de tuinideeën niet zo goed inbeelden? Op basis van de eerste tuinschetsen kunnen we je direct al verder helpen met het maken van een 3d uitwerking van het schetsontwerp. Dat doen we met behulp van het programma SketchUp ter plekke, dus bij jou aan de keukentafel!

Meer weten?

Dolf Houtman