HollandsZwartBont adviseert over de inrichting of renovatie van bedrijfstuinen, schoolpleinen en industrieterreinen. Een vergroening is altijd een verbetering van de werk- een leeromgeving. Wij maken inrichtingsplannen en ontwerpen die ecologisch, functioneel en onderhoudsarm zijn. Een buitenruimte ontwerpen werkt eenvoudig door ons drie-stappen-plan te volgen.

De voordelen van groene bedrijfstuin of schoolplein:

Project Groene Vingers

Speciaal voor bedrijven en scholen faciliteert HollandsZwartBont het project Groene Vingers. In grote lijnen werkt dat hetzelfde als ons drie-stappen-plan. Alleen betrekken we met dit project de werknemers / leerlingen van uw organisatie bij het vooronderzoek en ontwerpproces. Werken in teamverband is ontzettend leerzaam en geeft bovendien energie. Onze tuinontwerpers gaan op een creatieve manier met jullie aan de slag. In grote lijnen werkt het als volgt:

1. Onderzoeken

Met elkaar starten we het vooronderzoek. We onderzoeken en verzamelen gegevens per thema en brengen de huidige situatie, wensen en problemen van de bedrijfstuin of schoolplein in kaart.

2. Schetsen

We verzinnen zoveel mogelijk ideeën en oplossingen. Dit doen we door met elkaar te tekenen. Iedereen doet mee, beslist mee en krijgt een stukje verantwoordelijkheid.

3. Definitief ontwerp

De verzamelde ideeën vormen de basis voor een schetsontwerp van de bedrijfstuin of schoolplein. Dit concept vertaalt HollandsZwartBont naar een definitief ontwerp.

4. Plan uitwerken

HollandsZwartBont adviseert over de details, de uitvoering en de planning. Wat doe je zelf en wat wil je uitbesteden?

5. Uitvoeren

Laat je inspireren door onze tuinontwerpers!

Heb je interesse in ons project Groene vingers? Wil je weten hoe je dit project inzet als teambuilding of schoolactiviteit? Neem contact op met HollandsZwartBont voor een vrijblijvende afspraak of aanvullende informatie.

neem contact op

Volg ons online op

Adres

Belgiëlaan 1A5
2391 PH Hazerswoude-Dorp

contact

Telefoon: 010 - 284 77 06
Mobiel: 06 - 54 70 00 44
E-mail: info@hollandszwartbont.nl 

© 2021 HollandsZwartBont