Nieuws

Kasteeltuinen in je achtertuin

May 28, 2021

Tuinontwerpers-on-tour is op zaterdag 12 juni tijdens het Rozenfestijn aanwezig in Kasteeltuinen Arcen. De indrukken die je hier opdoet kun je dan direct laten overzetten op papier. Onze tuinontwerpers zitten voor je klaar om inspiratie en tips te delen.

Lees verder

Bomen over rozen

May 17, 2021

Een inspirerende gastblog van Arjan Alderden – inkoper bij Greenlink – over zijn passie voor rozen. Hij is zo ongeveer geboren tussen de rozen en heeft zijn hartstocht voor rozen dan ook van huis uit meegekregen.

Lees verder

Tuintips voor een goede start

February 5, 2021

Wil je je tuin vernieuwen of ben je net verhuisd? Dit zijn de tips voor een goede start. Een nieuwe tuin kun je het hele jaar door aanleggen. Heb je een bestaande tuin en wil je huidige struiken of bomen een nieuwe plek geven? Dan is de aanleg het beste te plannen vanaf oktober tot en met april.

Lees verder

Laat je inspireren door onze tuinontwerpers!

January 29, 2021

Onze tuinontwerpers helpen je op weg tijdens een inspiratiesessie. Een uur lang krijg je tuinadvies, tips èn een tuinschets. Al pratend en schetsend zetten we de eerste contouren van jouw droomtuin op papier. Het werkt snel en effectief en is ontzettend leuk om te doen.

Lees verder

Volg ons online op

Adres

Belgiëlaan 1A5
2391 PH Hazerswoude-Dorp

contact

Telefoon: 010 - 284 77 06
Mobiel: 06 - 54 70 00 44
E-mail: info@hollandszwartbont.nl 

© 2021 HollandsZwartBont