Kasteeltuinen in je achtertuin

May 28, 2021

Zowel in het voorjaar, de zomer als de herfst is Kasteeltuinen Arcen een bezoek meer dan waard. Bekijk en beleef de schoonheid van de veranderende seizoenen in de tuinen, naar ontwerp van landschapsarchitect Niek Roozen. Wandel door het park en geniet van alle geuren en kleuren in de diverse tuinen, van de vele vijverpartijen en de prachtige uitzichten. Elke tuin biedt een nieuwe, groene ervaring en varieert in grootte en stijl.

In deze heerlijke omgeving kun je sfeervolle ideeën opdoen die je misschien wel in je eigen tuin wilt laten terugkomen. Zijn de kleuren en geuren in het Rosarium zo geweldig dat je dit thuis ook graag wilt ervaren. Maar, hoe pak je dat verder aan? En is zo’n rozentuin in de winter niet heel erg kaal en saai? Of, je voelt je helemaal senang in de Oosterse Watertuin. Die sfeer is voor jou echt het summum, maar hoe krijg je die waterpartijen in jouw achtertuin?  

Dan is het goed om te weten dat er vakmensen zijn die het een uitdaging vinden om van jouw tuin een plek te maken waarin jij je helemaal thuis voelt. Die graag samen met jou rondom de tafel gaan zitten om te achterhalen welke sfeerelementen jou het meeste aanspreken en die in te passen op de plek die jouw achtertuin vormt. Deze sfeerindrukken geven de richting aan voor de eerste ruwe schets die de basis vormt voor het ontwerp voor je nieuwe tuin of een aanpassing van je bestaande tuin.

Tuinontwerpers-on-tour is op zaterdag 12 juni tijdens het Rozenfestijn aanwezig in Kasteeltuinen Arcen om je tuinwensen om te zetten in een tuinschets. De indrukken die je net hebt opgedaan in de tuinen kun je dan direct laten overzetten op papier. Meld je hiervoor aan via ons contactformulier en neem een plattegrond en wat foto’s van je tuin mee. Tot ziens in Arcen!

terug naar overzicht

Volg ons online op

Adres

Belgiëlaan 1A5
2391 PH Hazerswoude-Dorp

contact

Telefoon: 010 - 284 77 06
Mobiel: 06 - 54 70 00 44
E-mail: info@hollandszwartbont.nl 

© 2021 HollandsZwartBont