Laat je inspireren door onze tuinontwerpers!

January 26, 2021
Hoe groot of hoe klein je tuin ook is, het begint altijd met een goed plan. HollandsZwartBont organiseert inspiratiesessies om je op weg te helpen. Samen met een deskundige ontwerper ga je aan de slag. Het werkt snel en effectief. Bovendien is het ontzettend leuk om te doen. We bieden de inspiratiesessie online aan; gewoon vanaf je werkplek, keukentafel of luie stoel vanuit je huis. Binnen een uur staan de hoofdlijnen van je droomtuin al op papier. Het levert je boordevol ideeën, tips en inspiratie op.

Hoe werkt het?

Je meldt je vrijblijvend aan via het contactformulier. Geef in het bericht het gewenste tijdstip aan. Dan hoor je van ons of dat uitkomt. We maken vervolgens een afspraak om via een online verbinding met elkaar aan de slag te gaan. De kosten bedragen € 75,– inclusief btw voor 1 uur. Wil je langer bijboeken? Dat mag natuurlijk altijd.

Zelf doen of laten doen?

Ben je erg handig en wil je zelf het een en ander uitzoeken, dan is een inspiratiesessie wellicht voor jou voldoende. Wil je het zelf gaan uitvoeren of uitbesteden aan een hovenier? Dan raden we je aan om de schetsen gedetailleerder uit te laten werken in een schetsontwerp of definitief ontwerp. Dat levert een duidelijk plan op en voorkomt ongewenste verrassingen.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem gerust contact met ons op: info@hollandszwartbont.nl.

terug naar overzicht

Volg ons online op

Adres

Belgiëlaan 1A5
2391 PH Hazerswoude-Dorp

contact

Telefoon: 010 - 284 77 06
Mobiel: 06 - 54 70 00 44
E-mail: info@hollandszwartbont.nl 

© 2021 HollandsZwartBont