Gemeenten & buitenplaatsen

HollandsZwartBont adviseert over de inrichting of renovatie van stadsparken, buitenplaatsen en landschappen. Vergroening is altijd een verbetering van de leefomgeving. Wij maken inrichtingsplannen en ontwerpen die ecologisch, functioneel en onderhoudsarm zijn. Een buitenruimte ontwerpen werkt eenvoudig door ons drie-stappen-plan te volgen.

Voordelen van vergroening:
SchetsKeet

Speciaal voor gemeenten en buitenplaatsen organiseren wij inspiratiesessies. Onze tuinontwerpers laten met tips en schetsen zien hoe je buitenruimtes kunt vergroenen. Hiervoor zetten wij de SchetsKeet in; ons atelier op wielen. Het is een sfeervolle verschijning die elk evenement, buurtactie of open dag opvrolijkt. De SchetsKeet is te boeken op iedere gewenste locatie en tijdsduur. Het doel van de inspiratiesessies is mensen bewust maken van de waarde van vergroening. Met ons mobiele atelier bereiken we veel mensen in één keer. 

Onze tuinontwerpers geven praktische tips, adviezen en maken ter plekke een tuinschets. Mensen kunnen daar vervolgens zelf mee aan de slag. Hoe groot of klein een tuin ook is, iedere vergroening heeft impact. Tuin en balkon, dak- en geveltuin, pluk- en moestuin. Iedere buitenruimte is anders; ze bieden allemaal veel mogelijkheden voor vergroening. Naast tips over beplanting geven we ook advies over (her)gebruik van materialen, technische oplossingen, constructies en biodiversiteit. 

Laat je inspireren door onze tuinontwerpers!

Ben je nieuwsgierig naar onze SchetsKeet? Wil je weten hoe onze inspiratiesessies jouw groene gemeente of duurzaam evenement kunnen verrijken? Neem contact op met HollandsZwartBont voor aanvullende informatie of een reservering.

Neem contact op

Volg ons online op

Adres

Belgiëlaan 1A5
2391 PH Hazerswoude-Dorp

contact

Telefoon: 010 - 284 77 06
Mobiel: 06 - 54 70 00 44
E-mail: info@hollandszwartbont.nl 

© 2021 HollandsZwartBont