Recreatie & campings

HollandsZwartBont voelt zich verbonden met recreatie-, camping- en natuurterreinen. Als ontwerpers zijn we geïnteresseerd in wat jouw organisatie, activiteiten en plek uniek maakt. In die context heeft vergroening altijd een positief effect. Wij maken inrichtingsplannen en ontwerpen die ecologisch, functioneel en onderhoudsarm zijn. Het werkt eenvoudig door ons drie-stappen-plan te volgen.

Onze ontwerpen zijn:
Groenbeheer

Recreatieplekken zonder groen zijn ondenkbaar. De natuur, in welke vorm dan ook, maakt deel uit van de toeristische aantrekkelijkheid. Gasten kiezen bewust of onbewust voor een bepaalde camping of park vanwege de uitstraling, het landschap en de inrichting. Investeren in goed en functioneel groen is dus van belang. Een goed onderhoudsplan is alleen mogelijk als je weet hoe de natuur zich gaat ontwikkelen. Met inrichtingsplannen en ontwerpen leggen we de basis. Deze basis vertalen wij naar werkbare groenbeheerplannen. Wij houden rekening met de doelen, ambities en budget van de organisatie.

Laat je inspireren door onze tuinontwerpers!

HollandsZwartBont maakt duurzame ontwerpen voor recreatieparken en natuurterreinen. Onze tuinontwerpers adviseren ook over groenbeheer-, beleids- en structuurplannen. Neem contact op met HollandsZwartBont voor een vrijblijvende afspraak of aanvullende informatie.

neem contact op

Volg ons online op

Adres

Belgiëlaan 1A5
2391 PH Hazerswoude-Dorp

contact

Telefoon: 010 - 284 77 06
Mobiel: 06 - 54 70 00 44
E-mail: info@hollandszwartbont.nl 

© 2021 HollandsZwartBont